BURS BAŞVURULARI BAŞLADI

SİYASAL VAKFI BURS BAŞVURUSU VE GENEL ŞARTLAR:

Vakfımız tarafından İ.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerine burs verilecektir.

Başvurular 16 Ekim 2017 günü dahil Vakfımızdan alınıp doldurulacak form ile yapılacaktır. Ayrıca form için bir adet resim gerekmektedir.

Başvuru Şartları:

1) İ.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencisi olmak,

2) Alt sınıftan 2 (iki)'den fazla dersten başarısız olmamak,

3) Son başvuru günü 16 Ekim 2017 tarihine kadar başvuru yapmış olmak.

NOT 1: başvuru şartlarını taşıyıp, formu doğru olarak dolduran tüm öğrenciler mülakata girebilecektir.

NOT 2: Mülakat tarihleri 21-22 Ekim ile 28-29 Ekim tarihlerinde yapılacak olup, hangi sınıfların hangi tarihte mülakat olacağı daha sonra buradan duyurulacaktır.

NOT 3: Mülakat sonucunda burs almaya hak kazanan bütün öğrencilerden not durum belgesi, gelir durum belgesi ve okuyan kardeş öğrenci belgeleri istenecektir.

NOT 4: Başvuru formundaki beyanlarını belgelendirmeyenlerin bursları iptal edilecektir.