Siyasal Vakfı Burs Başvurusu Ve Genel Şartları

Vakfımız tarafından İ.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerine burs verilecektir.
Başvurular 30 Eylül 2016 cuma günü saat 24:00' e kadar internet üzerinden online olarak yapılabilecektir. Elden başvuru kabul edilmeyecektir.

Başvuru Şartları:

1) İ.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencisi olmak.
   2) Bölümünde İngilizce hazırlık şartı olan öğrenciler için; hazırlık sınıfında okuyor olmak,  hazırlık sınıfını başarılı olarak tamamlamak veya muaf olmak.
       ( Hazırlık sınıfını başarıyla tamamlayamayan öğrencilerin burs başvurusu geçersiz sayılacaktır. )
   3) Alt sınıftan iki (2)’ den fazla dersten başarısız olmamak.
   4) Son başvuru (30 Eylül 2016) tarihine kadar internet üzerinden online olarak başvuru yapmış olmak.

Not 1: Başvuru şartlarını taşıyıp, formu doğru olarak dolduran tüm öğrenciler mülakata girebilecektir.
Not 2: Mülakat tarihleri daha sonra açıklanacaktır.
Not 3: Mülakat sonucunda burs almaya hak kazanan bütün öğrencilerden not durum belgesi, gelir durumu belgesi ve okuyan kardeşlerinin öğrenci belgeleri istenecektir.
           Bu belgelerin burs sonuçları açıklanmasından itibaren on beş (15) gün içinde vakfımıza elden teslim edilmesi gerekmektedir.
Not 4: Başvuru formundaki beyanlarını belgelendiremeyenlerin bursları iptal edilecektir.

Gizlilik sözlesmesini kabul ediyorum.
  • 2016 / 2017 öğretim yılında Vakfınızın öğrencilere verdiği eğitim yardımından faydalanmak istiyorum.
  • Siyasal Vakfı olarak vermiş olduğunuz eğitim yardımının şartlarını kabul ettiğimi ve yukarıda doldurduğum bilgilerin doğru olduğunu beyan eder; vakfın konferans, seminer ve etkinliklerine katılacağımı taahhüt ederim.
  • Beyan ettiğim bilgilerin çelişkili/eksik olması durumunda ve vakfın düzenlediği konferanslara, seminerlere düzenli olarak katılmadığım takdirde eğitim yardımının sonlandırılmasını kabul ettiğimi beyan ederim.